Adrifund projekt je uspešno zaključen!!!!

Fotoprikolica
Fotoprikolica na poročnem sejmu v gostilni pri Japu.

S Fotoprikolico sem šel na Adrifund platformo. Želel sem namreč malce spromovirati in hkrati stestirati moje prijatelje, kolege, če me bodo podprli v tem projektu.

Zakaj nisem izbral Kickstarterja? Zato, ker je KS namenjen predvsem svetovnim projektom, kjer je izdelek ali stortev dobavljiva povsod. Fotoprikolica pa je čisto “lokalna”, potovala bo po Sloveniji in mogoče okoliških državah.

In predvsem zato, ker sem imel pri tem projektu strokovno podporo pri pripravi projekta. Matej Rauh in ekipa so zakon! Adrifund je namreč slovenski projekt skupinskega financiranja, kjer se zbirajo zneski podpore za predvsem naše projekte.

Ko mi je Matej predlagal, da bi šel z nižjim zneskom, sem imel v žepu figo. Slovenija je dokaj omejena po “ciljni skupini”, itak moraš največ narediti pri promociji sam – obveščati prijatelje, kolege, žlahto,… Pa vseeno: če imaš cilje višje, je tudi dela več. Če imaš sprejemljive cilje, pa jih tudi dosežeš.

Adrifund spletna stran s projektom Fotoprikolice
Adrifund spletna stran s projektom Fotoprikolice

Ciljni znesek je bil 3.400 EUR. Huh, dokaj veliko, kajne?

Izziv je to, da najmanj toliko še potrebujem, da uredim prikolico, kot je treba. Seveda se je med projektom odvilo veliko: imel sem prvo brezplačno predpremierno predstavitev, prvo plačano predstavitev, rezerviranih kar nekaj fotostoritev in seveda kar nekaj osebnih donacij, ki sem jih najbolj vesel.

Tako se je cilj bližal zelo hitro! Ampak ne bi šlo, če ne bi imel še jokerja v rokavu: podjetje Dima center namreč praznuje letos 15. letnico delovanja. Tako je podjetje “rezerviralo” glavno nagrado, saj bo to posebna predstavitev tako Fotoprikolice, kot tudi zelo posebna pogostitev za poslovne stranke Dima centra ob petnajstletnici podjetja.

Ampak najbolj sem vesel dveh stvari: malih donacij mojih kolegov in prijateljev, ki so donirali v projekt. S tem dajejo potrditev, da je ideja prava, da bo Fotoprikolica zanimiva za vrsto porok in promocijskih dogodkov, ki se bodo odvijali v njej. Najsi je en evro ali pa trideset – hvala vam vsem, saj je to vaša osebna udeležba, katere ne bom pozabil. Sami veste, kdo ste – itak boste povabljeni na poseben “piknik”.

In zadnja stvar: ravno en kolega mi je rekel, da bi rad videl, če se fotografirajo v Fotoprikolici tisti, ki mogoče prvič uživajo sploh na morju. Tako sem z veseljem rezerviral Fotoprikolico za en termin, ko bodo otroci iz projekta Botrstvo uživali na morju in se bodo v Fotoprikolici še posebej zabavali.

Tako, presegli smo znesek 3.400 EUR (zbrali smo 3.591 EUR), kar bo v celoti namenjeno v dokončanje Fotoprikolice. Pohištvo sem že nabavil, potrebno ga je malce obnoviti, pravtako tudi opremo, Fotoprikolico pa smo tudi že deloma oblekli v njene barve. Fotoprikolica je v bistvu že operativna, saj bo v decembru že promocijsko razveseljevala po Sloveniji.

Čakajo jo pa še majhni detajli, brušenje, da bo naš turkizni diamant res lep in prijeten za fotkanje. Se že veselim zime, ko bomo uredili še vse preostalo, da bo Fotoprikolica naslednjo pomlad potovala po Sloveniji in razveseljevala obiskovalce.

Hvala še enkrat vsem, ki ste kakorkoli sodelovali pri projektu Adrifund, tako donatorjem partnerjem, kot tudi prvim naročnikom. Nagrade se že pripravljajo, majice tudi, pa kakšno posebno presenečenje pa tudi pride!

 

Pridite se pofotkat v Fotoprikolico!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.