Kaj imata skupnega Projekt Botrstvo in Fotoprikolica?

Predlog je prišel od kolega, ki ga zelo cenim. Je tudi fotograf in družinski človek. In dobrotnik. Ko sem obveščal in zbiral sredstva in opremo ob žledu in poplavah, je bil med prvimi, ki so se oglasili in prispevali.

Tako mi je dal odlično idejo, kako se lahko zahvalim ljudem, ki so darovali za Fotoprikolico.

V Sloveniji je kar nekaj otrok, ki nimajo počitnic, saj živijo v družinah s skromnimi sredstvi. Tem pomaga Projekt Botrstvo, kjer jim dobrotniki prispevajo denar, da potem ti otroci lažje kupijo šolske potrebščine ali si celo privoščijo prve počitnice.

Ko smo delali podobno večjo akcijo zbiranja sredstev za otroke, ki so šli potem prvič na morje, sem videl, kakšno veselje narediš otrokom, ki prvič skočijo v morje. Vsak si gotovo shrani lepe spomine, pa najsi je to školjka iz plaže ali pa lizika, ki jo je dobil za dobro opravljeno delo.

Ti otroci bodo res veseli, ko se jim bo enkrat pripeljala na dvorišče Fotoprikolica, v kateri se bodo potem slikali po mili volji. Te fotografije bodo posebne. Nepozabne. Mogoče bodo edine, ki jih bodo kdajkoli imeli z morja.

Zato sem si zadal, da če presežemo mejo 2.000 EUR, da bom dodatno počastil Fotoprikolico na izbran dan poletja v letu 2017. Z veseljem se odpeljem k njim, da jim naredimo nepozabno veselje. Seveda me sedaj še bolj vleče, da bo cilj dosežen. (Ker imam že pripravljenih nekaj sredstev, bo potrebno še malo, pa pridemo čez to mejo.)

 

Vsak cilj je dosegljiv, le želeti si moraš dovolj dolgo in temu nameniti posebno energijo in čas.

Boste videli, kako jim bo lepo!

Seveda tudi vas povabim, da podprete Fotoprikolico tukaj, več o Botrstvu pa je tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.