Bložič

Ali veste, da je bil prvi Bložič leta 2007? blozic-2017Torej bo drugo leto že deset let tega, ko se je Denis Hass odločil, da naredi en tak žur za blogerje. Takrat je bilo namreč fajn postaviti svoj blog ali ga odpreti na kakšni skupni platformi. In pojavili so se Irena Sirena, Had, Komunalc, Piroman in drugi, ki sem jih želel spoznati v živo. Sam se ne štejem med večje blogerje, čeprav imam spletno stran, oziroma ta osebni blog postavljen že kar nekaj časa.

Sem pa vedno človek akcije. Ko se je Denis odločil potovati po svetu, sem prevzel organizacijo prijetnega dogodka, kjer bi se podružili in pogovarjali, si voščili za novo leto in na splho spoznali v živo.

 

Moram reči, da je vsak Bložič poseben. Spoznavam nove ljudi, tudi take, s katerimi se na spletnih debatah usekamo, pa vendar… ko spoznaš človeka v živo, je vse drugače.

Zadnje čase so blogerji v manjšini, pojavljajo se tviteraši, fejsbukarji, pač podobni ljudje, ki na socialnih omrežjih vidijo priložnost za komunikacijo. Pa še vedno imamo stari blogerji stike, nekateri so se tudi oženili med seboj, kajne Kandela?

 

Tako je pred nami spet dogodek, ko bodo “nametagi dobili obraze”. Spet se bomo podružili, kakšno rekli in si voščili. Na znani lokaciji, v Kavarni SEM, kjer bo mogoče še kakšno presenečenje.

 

Tokrat je sprememba pri prijavah, saj sem dal ceno 5 EUR, kar je včasih bila kot konzumacija za v disko. Torej ima vsak gost povrnjen znesek za nakup pijače, s prijavo vsaj pokaže resnost in si rezervira mesto.

Pa še to: kontaktiralo me je že nekaj kolegov in kolegic, ki bi radi prišli na Bložič, pa nimajo Paypala oziroma jim je pretežek postopek prijave preko Eventbrita. Prijavite se pod to objavo, pa bom založil za karte, vi pa poravnate na licu mesta (potrebujem vaš email). Toliko vam verjamem, da boste pošteni in prišli na dogodek, OK?

Aja, kar bo pa najbolje: pripeljal bom Fotoprikolico. Kaj je to? Ena velika “premična soba” za zabavo – fotografirali se bomo v njej, slike boste dobili takoj, lahko jih boste delili naprej drugim preko socialnih omrežij. To je moj prispevek za letošnji Bložič. Kaj lahko prispevate vi? Prinesite kaj za pojest, saj po navadi tudi mize napolnimo z domačimi dobrotami.

Če bomo pridni, pa pripravim še kakšno dodatno presenečenje.

Najlepše je pogledati slike prejšnjih Bložičev. O Bložiču pišejo tudi tuji mediji: http://www.novaenergija.net/peti-tradicionalni-blozic-u-ljubljani/ in http://www.vesti.rs/HiTech/Peti-tradicionalni-blozic-u-Ljubljani-2.html

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.