Vse najboljse za rojstni dan

Letos bi rad rojstni dan praznoval malce prej.

Po navadi niti ne maram praznovati svojega rojstnega dneva, ker me to opominja na stvari, ki jih še nisem storil, čas pa nezadržno teče naprej.

Že nekaj precej let nazaj sem bil celo štiri leta star 26 let – vedel sem, da sem že praznoval četrt stoletja, koliko čez, pa enostavno nisem vedel.

Pri svoji 40 obletnici pa sem bil žalosten. Ne vem, nabralo se je nekaj stvari, situacij, ki jih nisem z lahkoto sprejemal. Pogledal sem nazaj in opazil, da mi je nekaj let ušlo mimo. Jih ni več. Spomini na ta leta so bili tako plehki, da sem jih težko pogoltnil.

 

Raje praznujem rojstne dneve mojih bližnjih. Takrat se zamislim, kaj bom voščil, kar pa vedno izpade bedno. Vsaj tako mislim.

Včasih pa ni potrebnih niti besed, ko želiš nekomu dobro. Takrat pa je dovolj objem. Objem zdravi.

In potem pride leto 2016 in dve lepi obletnici (o drugi obletnici kdaj drugič). Star bom 45 let, pričakujem tretjega otroka. Imam pa tudi vse, kar si želim, ostalo pa itak lahko kupim (na kredit, se razume).

Imam res čisto vse. Hvala bogu, da lahko ustvarjam, da mi je služba v bistvu hobi, ki ga rad počnem, da imam familijo in otroke, za katere si želim le, da bi se ob nedeljah z veseljem in otroci vračali domov na govejo župco in tenstan krompir, ali kar pač bova s Sašo skuhala.

Imam nekaj res dobrih prijateljev in kolegov, za katere dam roko v ogenj. Imamo tudi posebno družbo, kjer se kalimo v življenju.

In imam še dodatno veselje. Temu se reče #fotoprikolica!

Končno lahko priznam, kaj si želim za darilo za rojstni dan, saj mi bo prav prišlo.

Za #fotoprikolica potrebujem razne pripomočke, zaradi katerih so slike bolj smešne: smešna sončna očala, raznobarvne girlande (šale iz bleščic ali pobarvanega perja), raznobarvna pokrivala (najraje viking čelado in perjanico) in še kaj.

Slika je simbolna
Slika je simbolna

Pobrskajte torej po kitajskih trgovinah in mi pošljite darilo. Zelo bom vesel, če dodate kakšno misel ali pa se na darilo podpišete.

Iščem torej vse, kar bi dali na glavo ali okoli vratu, da boste izgledali še bolj kul, bolj smešno in na sploh zabavno.

Darila pošljite na naslov:

Boštjan Zrimšek

za fotoprikolico – vse najboljše

Tabor 5a

1380 Cerknica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.