Imaš rad fotografije? Vstopi v Fotoprikolico!

Prišel je vikend in Fotoprikolica je šla na predpremierno postavitev v AMZS Center na Vransko. Dan odprtih vrat in veliko dogajanja je poleg lepega vremena privabilo veliko ljudi. Obiskovalci so si tako ogledali starodbnike, predstavitev dirkačev na motociklih, preizkusili so se v vožnji po poligonu in še marsikaj.

Fotoprikolica na Dnevu odprtih vrat

In zavili so v Fotoprikolico. Ko enkrat vidiš, kako izgleda fotka, ki jo dobiš, je bilo vse lažje. Sama Fotoprikolica še ni narejena v celoti, pa še vedno so bili ljudje navdušeni, ko so vanjo vstopili.

Ja, prikolica, ki takoj naredi fotke.

Kmalu se je nabrala vrsta vseh, ki so se želeli pofotografirati v njej. Ljudje po večini uživajo med fotkanjem. Seveda so med njimi tudi taki, ki jim nobena fotografija ni všeč, pa drugi, ki bi jih naredili neskončno veliko.

Vsekakor pa so nad “mobilnim fotostudijem” navdušeni.

Jooj, kako bi rad že uredil Fotoprikolico do konca. Manjka ji ravno tisti “touch”, da se počutiš v njej fantastično. Manjka še zunanja prenova, notranje tapete, tapiciranje pohištva in še kaka malenkost.

 

Hvala vsem, ki ste do sedaj pomagali pri prenovi, prispevali ali rezervirali Fotoprikolcio ali fotokabine za vaše dogodke. Je le še nekaj dni, da se projekt na Adrifund zaključi, zato moram pritisniti in pospešiti akcijo. https://www.adrifund.com/project/view/77

Gotovo se splača rezervirati fotostoritve preko spletne platforme Adrifund, saj so cene ugodnejše.

 

Komaj čakam, da se nam zgodi prva poroka v Fotoprikolici.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.