Fotoprikolica

Na voljo so naslednje možnosti:

  • Za vloženih 7€ se boste lahko slikali v fotoprikolici, ko bo v vaši bližini. Seveda vam pripada kar pet slik (Cena za eno bo 2 EUR). Seveda vas bom o dogodkih in priložnostih obvestil, da boste svojo nagrado lahko izkoristili.
  • Za 10€ prejmete poleg fotografiranja še posebno vizitko naše fotokabine, ki vas bo gotovo nasmejala. Več pa o njej zaenkrat ne povem.
  • Za 25€ prejmete posebno majico, ki jo bomo naredili ob slavnostni otvoritvi naše fotoprikolice. Na voljo je 50 46 majic, od tega jih bom samo 30 namenil donatorjem.
  • Za 250€ dobite 3 urni najem fotokabine (to ni fotoprikolica), ki jo lahko izkoristite za vaš privatni ali službeni dogodek. Prejmete neomejeno število slik in polno mero triurne zabave.
  • Za 520€ prejmete enodnevni najem fotoprikolice za vaš dogodek. Najsi je poroka, rojstni dan, poslovna zabava ali maturantski ples – fotoprikolica vam bo na voljo, da boste pisali vaše nepozabne spomine.
  • Za 2.500€ pa dobite čisto pravi »all inclusive« piknik. Pripeljemo vam fotoprikolico, pa hrano in pijačo – vse s tako imenovanimi »food trucki«, za katere boste v kratkem še slišali. Takega piknika nihče ne bo pozabil. (Dogodek je omejen na 30 oseb. Hrana in pijača sta vključeni v ceni.).
  • Donirate pa lahko tudi drugače: potrebujem oblikovanje vizitk, oblikovanje notranje opremljenosti fotoprikolice, tiskarja majic, tisk letakov, oblikovanje spletne strani. Potrebujem tudi razno tehnično opremo, ki jo z veseljem ugodneje kupim. Potrebujem tudi razna pisana očala, razne klobuke, girlande, beneške maske in druge rekvizite, ki bodo prav prišli v fotokabini. Za vse me kar kontaktirajte.

Kar je prečrtano, je že oddano. Hvala vam!!!

 

[su_row]
[su_column size=”3/5″]
Izpolni spodaj[newsletter]

[/su_column]
[su_column size=”2/5″]

Ali preko PAYPAL

#fotoprikolica možnosti sodelovanja[/su_column]
[/su_row]