odličen petek in lepa sobota

Včeraj sem šel na novoletni sprejem Pošte v Maribor. Cagal sem cel dan, saj je bila Saša nekaj bolna, pa varstvo pa mulci…. Zgubiš voljo, ker te vse mine, ko organiziraš vso logistiko.

Štopal sem Milana in Silvo za tja, nazaj grede sem štopal Darkota. Super je bilo. Zorba je bil super, predvsem drugi polčas – osebno sem se zahvalil plesalcu Johnu (Anton Bogov), ki je bil včeraj res enkraten!

Ja, poštarji so dobro naredili. Srečal sem nekaj kolegov in partnerjev v stroki. Poštarji imajo mlado ekipo, ki je osvežila razmišljanje in delo. “Ja, lahko jih celo pokličeš za kakšno bolj noro idejo in ti celo odgovorijo…” je popoldne rekel Simon. Le tako naprej.

Danes smo bili sami s sabo. Šli smo na Primorsko, nakupovali, šli na kosilo in se zvečer lupčkali med plesom. Kok je to fajn.
plesemo.jpg
“Lepo je v naši družini,” je rekla Ana.

Je pa ena stvar… treba je bilo pet let, da sem tolk miren, da doživljam vse. Predtem me je vsak šok res “šoknil”. Zdej ni nič drugače (šoki so še vedno), samo prizadene me ne toliko. Ko enkrat človek doživi kake neumnosti, ki bi se jim lahko kao ognil, ceniš ravno tiste tamale stvari, ki se tičejo družine – nekaj ur skupaj, lovljene po trgovini, plesanje zvečer, spravljanje spat, pravljica (o medvedku, ki je izgubil dudo) in potem svaljkanje po kavču.

Ah, ta život.

Jutri pa južna pri stricu in miklavž popoldne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja