Nike+ Ipod julijski tek začetnikov

Tako! Prvič sem zmagal na kakem teku. S svojimi 86 kg se ravno ne merim s profiči, zato sem sodeloval na Julijskem internet teku začetnikov… In zmagal! Konec koncev sem v juliju pretekel preko 169km, kar pomeni kar nekaj za začetnika, ki ni tekel že kakih sto let.

Nike+ iPod kombinacija se pri tem izkaže zelo dobro: motivira te, da se meriš, ocenjuješ, primerjaš dosedanje teke in tekmuješ z drugimi podobnimi. Tečeš tako z Izraelci, Španci, Američani, Britanci in podobno…
Res se splača pogledati spletno stran www.nikelpus.com in razne forume in pozive k teku. Npr.: za septemberski Njujorški maraton je Nike rezerviral nekaj kart, ki jih lahko dobiš s tekom. Pod določenimi pogoji greš v žreb za res zaželjene karte, kar je res stimulativno.

Menim, da se bo Nike+ srenja še kako razvila, saj s(m)o s čipi pretekli preko 37 MIO kilometrov, števec pa se kar še vrti.

iPod je s svojim Nano-tom zadel v polno. Kupil sem si še enega rabljenega, tako da bova sedaj z ženo tekala skupaj, tudi tekmovala v raznih “kapl čelendžih”.
Znagovalec na julijskem teku

Pa še poziv: če imate Nike+ senzor, pa bi radi tekli, dejmo si zorganizirati en čelendž, pa teči skupaj. Italijani imajo meddržavno tekmovanje, kjer nas mora biti deset, da predstavljamo Slovenijo. Enkrat nas je Mikrospin že zbrcal skupaj, pa moramo sedaj to ponoviti…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja