Jaguar XK drugič

… moram še malo nadaljevati…

Celo noč me je morila širina gum na Jaguarju… Zjutraj sem pogledal in komaj prebral… 275mm!!! Pa saj bo Primorje lahko kupilo kar Jaguarje za ceste valjat!!!

Aja, naj povem, da je tudi naš župan peljal zverinico na sprehod… Moram ga prepričati, da se usede v Jaguarja še za kak dan, saj razmišlja o novem A5.

Popoldne pa sestanek v Kopru. Ker je bil pretežno dež, je bilo težko stopiti mački na rep.

Tolk mi je bil všeč najin pogovor, da ga poskušam povzeti:
Ona: “Če greš počasi, se motor prav muči, ko se mora tako zadrževati… Kar ne more zdržat tako počasi peljat…”
Jaz:” ja, lahko pa tako v miru vse konje prešteješ, ker le tako slišiš motor sploh delati.”

Namreč, ko gre avtomobil z določeno hitrostjo, je največji hrup samo bobnenje gum pod njim. Motorja ni slišati nič, sploh! Ko pa stopiš na rep, pa spet zarenči in se požene naprej, kot da bi štartal iz mesta. Ne moreš verjeti.

muca se pusti božati

Aja, pa moja gospa je tudi peljala. Še kako furo, pa bomo doma “kupili” avtomatski menjalnik. (Ukvarjaj se z vožnjo, ne pa s pretikanjem ročice. Sem lenuh, pač.)

Mačka na preži

To je to. jutri se vrne v kletko, pa drugemu v roke. Mislim, da je pustil dober občutek. Na prvo žogo:malo konjev bi pobral ven, ker je to le preveč, pa še cenejši bi bil. Pri kakih 200-230 konjih pa s ceno okoli 15 mio bi se prodajal kot drugi avto ženam, ki se rade peljejo v BTC po novo vrečko iz Emporiuma, na primer.

Ko bo Jaguar jedel koruzo (biodizel) ali pil le vodo (Vodik), ga kupim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja