Kreditna kartica prihodnosti

Naš vece ima vedno polno revij: od Ognjišča do Playboya. Za resnično vse potrebe. Tu je tudi edini prostor, kjer imam par minut časa, da si v miru pogledam kak cajtng.

No in mi pridejo v roke Računalniške novice . In berem strašno novico, da so izumili “Kreditno kartico prihodnosti”. Torej mala zadevica (link deluje samo za registirane člane), kjer vtipkaš PIN in vrne ti kodo s katero se potem nekam logiraš in te sistem spusti naprej…

Pa vseeno malo pogledam datum, ker se mi zdi tole zastarelo.. Hja nič, zadnja številka. Praskanje po glavi mi pravi, da sem to že nekje videl.

Ja, šur, SKB kalkulatorček za moj SKB net. Imam ga že toliko let, da sem vmes zamenjal baterijo. Idejo mi je predstavljal še Erazem Pintar, ko je bilo to ravno na začetku… Nisem si ogledal vira in ideje proizvajalca tele kartice, vendar je tak kalkulatorček že dokaj stara zadeva.

Ma kakšna kartica prihodnosti. Sedaj ne vem, ali avtor kopira stare Monitorje izpred dvajset let ali pa sploh ni na tekočem s tehniko…

Potem me vrže še enkrat:

Rabljene diskete 3,5″ (2DD 720kB): 18 disket dvojne gostote (2DD) znamk TDK, noname, diskete 2DD so primerne med drugim za računalnike Amiga in Atari.
Cena: 5,00 EUR Datum: 5.11.2007, 22:55 Pokaži cel oglas

Zakon!!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja