Janša je CAR!!!

Po dolgem času gledam Dnevnik. Prva novica: trije ministri odstopili. Še preden jim je opozicija pripravila nove interpelacije.

Zelo smela odločitev. Podpiram tako ministre, kot JJ pri tem dejanju. Zakon!

Saj ne, da so s svojim dosedanjim delom vedno vse naredili prav, vendar so edini, ki so nekako “priznali” (ali pa so jih “priznalili” drugi), da so človeški, krvavi pod kožo. Vsakdo se lahko zmoti. Naredi napako. Še posebej, če ti napako “pripravijo” drugi. Umik s scene bo očistil zamere. Četudi bodo novi ministri spet čakali nove “mine z leve”, bo to sveža energija, ki se bo lažje odzivala in delovala.

Spominjam se, ko je JJ odstopil z mesta obrambnega ministra.
To je bil edini “normalen”, lahko bi rekli pravičen odstop do danes. LDS je vedno vse vehementno,  s “kaj-boš-ti-meni” stilom zanikala, lagala, se izmikala… Od čolna P111 naprej. …in nazaj.
Motiti se je človeško. (Samo kaj, ko je tako sladek položaj…)
Naj bralec ne misli, da sem popoln pristaš te politike in dela, ki ga opravljajo. So kakšne cvetke, ki so resnično moteče in bodo vplivale na volilne procente čez”švoh” tri leta. So pa tudi dejanja, ki se jih lahko ne sramuje niti kakšna od “zahodnih” vlad. (Me prav zanima, kaj bodo skuhali s Hrvati…)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja