Deveta obletnica poroke, jaz pa brez darila.

Ja, moški naj bi vedno zgrešili tri stvari: straniščno školjko, klitoris in obletnice.

Jaz vem, da dveh gotovo ne zgrešim.

Zato imamo vgraviran datum poroke na poročnem prstanu, ane? (samo jaz ne vem, kje ga imam…. – se hecam. Gor na omarici, samo nosim ga ne, ker imam “original” pretežno ob sebi.)

No, in danes sva praznovala že deveto obletnico poroke. Še malo, pa bova totalno “nestandardna” in nezanimiva, saj se še nisva ločila in slabo kaže, da bi se.

Imamo včasih v hiši tudi kakšno glasnejšo debato, nedane, vseeno pa je lepo na koncu vedeti, da imaš eno osebo, ki ti stoji ob strani.

Če ne bi bilo Saše, ne bi imel firme. Ko sva bila čisto brez denarja, sem pustil dokaj dober “šiht” na socialistični Pošti in šel na svoje. Zapufal sem se za 700k SIT, ona pa je bila zaposlena v “fabrki”. Prvi račun sem (po enem mesecu dela) izstavil v višini nekje 70.000 SIT. Pa sem bil zelo srečen. Res, da mi ni pokril niti stroškov, moj je bil pa le…

Pa mi je stala ob strani in mi zaupala… (Zdaj mi še vedno stoji ob strani, samo zaupa mi ne več, saj se ideje še kar vrstijo… Pa ~Kaprica, pa Portfelj, pa turizem in apartmaji, pa še en nov projekt,…)

Če ne bi bilo Saše, ne bi imel družine.  (Preveč retorično. Naj razložim.) Ob njej sem se naučil oprostiti. Enkrat se mi je opravičila, ko naj bi bila ona “kriva”. Tega ne bom pozabil nikoli. Od takrat nisem več toliko trmast, vsaj v odnosih ne. Naši dve cvetki sta pa itak posebni.

Kaj se zgodi, ko se družita intro in extro tip človeka? Odlična kombinacija, le prave vloge morata najti… Ker sem sam ekstrovertiran, mi manjka introvertiranosti – kar dopolni žena in obratno.

Kaj si zapomniš od vsega tega življenja skupaj? Enkrat je bil en film, ne vem kateri že, ko je tip rekel, da se po pokojni ženi spomni samo tiste male, včasih neprijetne stvari: “ko je prdnila, ko je rignila ali pa ko je spet začela z njenimi kapricami… Drugega se ne spomnim. In kaj bi dal, da bi lahko to še enkrat doživel…”

 Imejte se radi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja