če rabite apratma na Rabu- tle je ena dobra veza

Zakaj bi torej priporočil eno hišo med nekje 800 (Banjole) plus 400 (Barbat) apartmaji samo na poti do Raba?

Kot sem rekel, smo bili pri Piškorićih na Rabu. Moram reči, da boste med res prijaznimi ljudmi, ki vidijo tudi malo preko meja “Lijepe njihove”. Kar potrebujete, je na mestu in takoj za uporabo (tuš tudi zunaj, kuhinja tudi zunaj, lonci vsi, krpe za brisati tudi, apartma je zrihtan, kot je treba, cena “povoljna”,…). Sobe so klimatizirane, avtomobil parkiran tako, da lahko čez noč pustiš šipe odprte, pa ne bo nič.

Najpomembnejša pa je miza.

miza(Tle se nas je zbrala le kaka tretjina…)

Imajo namreč veliko mizo, ki je vedno polna. Kot tudi sedaj, ko smo bili mi, saj se nas je nakopalo preko 20 vsak večer. Bilo je res prijetno kakšno reči, se malo mednacionalno kregati o meji in spiti glaž vina z gazdo. To zelo cenim.

Če vas je več, kaki dve ali tri družine, da se boste lahko zvečer dobili skupaj za mizo in “popričali”, je ta apartma super.

Za kopanje je pa tako: če želiš dobro plažo, se moraš itak odpeljati, pa najsi spiš pri obali (za 75 EUR/noč) ali pa v samem Rabu. Je malo več za hoditi (cca. 300m), tako da se za morje moraš odločiti, ko pa si tam, pa je v bližnjem hotelčiču prav prijetna senca z mrzlim pivom za oce, sladoledom za djecu in koktejli za žene.

(Priporočam plažo Pudarice, ki je na začetku Raba, (kjer je včasih trajekt pristajal). Droben pesek, dva lepa zalivčka, dokaj divja plaža – tudi za nage riti, vendar zelo čisto morje, pa kafič s senco.)

Torej: čegreste na Rab, pa da se tja odpravljate po 20.8. (ker imajo seveda večinoma zasedeno – vseeno le pokličite), je tlele številka Piškorićev: ++385 (0)51 721 348 (Petar Piškorić, Barbat 309, Barbat na Rabu).

Pa recite, da je Boštjan priporočil, da vedo od kje jim toliko klicev… (nimam nič provizije na žalost, vi pa le vprašajte po boljši ceni).

Pa še ena ideja gratis: če si lahko privoščite morje septembra, potem boste res uživali. Mirno morje, ni gužve, toplo še vedno… Bomo probali kak vikend skočiti k njim, da sprobamo tole.

Pa fotke:

kje zavitiZa dostop je treba paziti: pri tehle rožah se zavije desno.

apartmaApartma Piškorić.

panoramaPa pogled z okna.

Lahko vam tudi najdejo kakega soseda, da boste mizo lahko vseeno uporabljali njihovo.

(Ma se ne hecam glede mize… Res dela pravo družbo: roštiljček je blizu, klet s pijačo tudi,…)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja